TARİHÇE

20.02.2013 1458

KURUMUMUZ TARİHÇESİ

Sarıçam Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü 2009 yılında Adana Büyükşehir Belediyesine bağlı Sarıçam İlçesi Uluğbey İlköğretim okulunun 3. Katında hizmete başlamıştır. 2013 yılında Sarıçam Belediyesi ile işbirliğiyle kiralanan Yeşiltepe mahallesi Atatürk Caddesi no:17 Sarıçam adresindeki 2 katlı yeni binasına taşındı. 2016 yılında İlçe Milli Eğitimin tahsis ettiği Esentepe Mh. Atatürk Cad. no:107 adresindeki 5 katlı yeni binasına taşındı ve hizmet vermeye başladı. Sarıçam Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü merkez binasının yanında, protokol imzaladığı devlet daireleri, okullar, camiler, Toplum ruh sağlığı merkezi, İncirlik Hava Üssü, ilçedeki tüm mahalle ve köylerde hizmet vermekte. Her geçen gün hizmet yerlerine yeni yerler katmaya devam etmektedir. 2022 yılında kurulan Sarıçam Halk Eğitimi Merkezi Spor Kulübü ile sporcularımıza lisans çıkarılarak ulusal ve uluslararası müsabakalarda yarışmalara katılmaları sağlanmaktadır.